top of page

ENERGIATAKARÉKOS
KAPUTECHNIKA

FENNTARTHATÓ MEGOLDÁSOK A KAPUTECHNIKA TERÜLETÉN

ENERGIATAKARÉKOS KAPUTECHNIKA

A energiatakarékosság trendi témának hangzik manapság, mi inkább szükségesnek neveznénk a jelenlegi energiaárakat elnézve. Felmerül a kérdés, hogy milyen területeken tehetünk még a megtakarításért?

 

Nos, a kaputechnika épp egy ilyen terület. A GATE Csoport is igyekszik megadni a lehetőséget a kaputechnikában fellelhető energiatakarékos megoldások kihasználására. 

Ezért az optimális megoldás megtalálása érdekében hőkamerás felvételekkel mérjük fel a helyszínt, mely alapján kimutatható, hogy jelen állapotában hol veszíti a legtöbb hőt az épület a nyílászáró körül. 
Ezután pedig arra helyezzük a hangsúlyt, hogy egy igazán jól szigetelő, gyorsan nyitó-záró kapuval takaríthasson meg energiát Partnerünk.

energiatakarekos_ipari_kapu.jpg

Miért érdemes a GATE-et keresni?

A rendelkezésre álló technológiák szüntelenül javulnak, megnövekedett hatékonysággal, alacsonyabb működési költségekkel, széleskörű megoldásokat kínálva akár különleges kihívások kezelésére is. Cégcsoportunk folyamatosan nyomonköveti a kaputechnikai, rakodástechnikai piacon megjelenő újításokat, fejlesztéseket, így az elérhető legjobb technológiákat, továbbá szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

A különböző üzemek, csarnokok, raktári helyiségek energiahatékonyabbá tétele a legjobb módja az üzemeltetők energiafogyasztásának csökkentésére. Oldalunk alján néhány korábbi projektünk rövid bemutatásával szeretnénk a hosszútávú megtakarítási lehetőségeket szemléltetni, melyek szinte minden üzemben rejlenek. A megoldások általában gyorsan végrehajthatóak anélkül, hogy a meglévő infrastruktúrán jelentős változtatásokat kellene eszközölni.

Néhány tipp energiatakarékos kapu témában

A kapu karbantartás is rendkívül fontos!

Egy rendszeres karbantartás hiányában nyitott állapotban meghibásodott nyílászáró nem kevés energiaveszteséget okoz az üzemeltetőnek, melyért borsos árat fizethet. Ezért is hangsúlyozzuk a kapu karbantartás fontosságát, melyre egyedi felmérés alapján személyre szabott ajánlatot adunk Partnereinknek. 

bathtubcurve_smallcapitals.jpg
kapu_karbantartas.jpg
Energiatakarekossag - GATE Holding.png

Energiatakarékos megoldást keres?
Írjon nekünk és megtaláljuk!

Kérjük, minél alaposabban írja le problémáját és elképzelését, hogy kollégánk felkészültebben vehesse fel Önnel a kapcsolatot!

Choose your pizza toppings:

Köszönjük üzenetét, kollégánk hamarosan felkeresi!

bottom of page