A

GATE

story

Már több mint 30 éve...

SzPapp.1.jpg

Ezen időpontig telepített eszközök immár igényelték a karbantartást, így az új szemlélet az üzemeltetés lett, melynek köszönhetően a GATE Csoport cégei elsőként, valamint a mai napig egyedülállóként, országosan, márkafüggetlenül szervizelik a vállalkozások teljes kaputechnikai, rakodástechnikai, tűzvédelmi berendezéseit.

30 éve dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja kapu- és rakodástechnikai berendezések márkafüggetlen telepítése, karbantartása és szervize országszerte.

Az elmúlt 30 év során lehetőségünk n​yílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.


A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak. Telepítési munkái során a GATE Szerviz elegendő tapasztalatot szerzett egy új irány megcélzásához.

GATE_Csoport_idovonal.png

GATE Holding

Pénzügyi csapat

Raktári csapat

Események
Továbbképzések
Szeretnél közénk tartozni?
 

Történeteink

Kató Dániel

kereskedelmi vezető

Csak néhány éve dolgozom a GATE-nél.

A szakmai tapasztalatokon kívül jó barátokat és sok-sok élményt gyűjtöttem. 

KD_kep.jpg
Bujbáczi Roland

cégvezető

26. éve vagyok a GATE-nél, végigjártam a ranglétrát. Mára rengeteg kapcsolatot építettem és még többet tanulhattam a szerteágazó kaputecnikai piacról.

Guszti web.jpg
Lipták Nikolett

cégvezető

Több mint 8 éve tartozom a GATE Csoport csapatába, ez idő alatt tapasztalatot szereztem több területen. Jó ilyen csapattal dolgozni!

LNiki.png
<