top of page
gate_csoport.png
GATE_karrier.png
GATE_nok.png

NŐK A             CSAPATÁBAN

gate_csoport.png
Image by Corinne Kutz

CÉGÜNK

Business Women Planning
gate_csoport.png

Kaputechnika,
rakodástechnika,
tűzvédelmi nyílászárók,
árnyékolástechnika
-
Női vezetők?

Az EU statisztikái szerint Magyarországon csupán a vezetők 39%-a nő. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a GATE Csoport progresszív gondolkodása miatt nálunk egyenlő arányban oszlanak meg a vezető szerepek mutatva, hogy nálunk a feljebbjutás csupán teljesítmény alapján történik.

KOLLÉGANŐK

Vezetők

Menedzserek,
ügyintézők

MUNKA

GATE_kaputechnika.jpg

Szerviz
Karbantartás
Telepítés

A GATE csoport lehetőséget biztosít minden alkalmazottjának a fejlődésre nőknek és férfiaknak egyaránt. Amig a férfi kollegáink gyakran szerelői pozícióban dolgoznak, addig női dolgozóink nagyon fontos backup supportot nyújtanak például pénzügy, operáció, HR, adminisztráció és munkaszervezés területeken.

SZABADIDŐ

Sokféle szabadidős tevékenységet kínálunk munkatársaink számára rendszeres erőnléti edzésektől, masszázson, külföldi kirándulásokon át a kulturális programokig. Így szerveztünk látogatást családoknak a Parlamentbe, kerékpáros kirándulást a Velencei tó körül, gokartban, quadozásban, wakeboardban és éleslövészetben is kipróbáltuk magunkat, valamint 18 éve minden évben részt veszünk a GATE-BE Light! vitorlás regattán.

ANYASÁG VAGY KARRIER?

Válaszd mindkettőt!

Nálunk fontos cél, hogy a női dolgozóinknak ne kelljen választaniuk, egyszerre tudjanak dolgozó nők és anyák lenni. A GATE Csoport különböző családi programokkal igyekszik támogatni a dolgozó anyákat. Évente rendezünk családi programokat, különböző belföldi családbarát kirándulásokat és a minden évben megrendezzük a Mikulás ünnepséget a kisgyermekes családok számára.  

Mother and Baby

KARRIER?

Dolgozz velünk!

CÍMÜNK

1097 Budapest,

Illatos út 11/B

TELEFON

+36 20 353 3133

E-MAIL

bottom of page